State Amsterdam bouwnummer 294 0 ong 1096AK Amsterdam

Amount € 369.160 

Save property

Description

STATE AMSTERDAM

Iconisch. Dat is STATE Amsterdam. Een markant gebouw dat verrijst in het Amstelkwartier. En dat straks iedereen kent, waar iedereen van weet waar het staat en... over droomt. Geïnspireerd op de architectuur van Flatiron Building in New York City. Een wereldberoemde wolkenkrabber, door zijn scherpe driehoekige vorm met decoratieve gevel in neo-renaissancestijl.

APPARTEMENT ‘THE MIRAGE SUITE’
Compact maar hoogwaardig: type The Mirage Suite meet in totaal ca. 64 m2 met ca. 10 m2 balkon (oost).

NEW YORK MEETS AMSTERDAM
De woontoren STATE is met haar hoogte van maar liefst 70 meter Amsterdams nieuwste landmark. Een statement van 22 verdiepingen waar echt niemand omheen kan. Met de koopappartementen vanaf de tiende verdieping en een adembenemend uitzicht over Amsterdam en de Amstel.

AMSTELKWARTIER
State schittert straks in het Amstelkwartier. Een nieuw stukje Amsterdam – tussen Zuid en Watergraafsmeer – direct aan de Amstel. Vlak bij het centrum, omgeven door groen en water. Een weergaloze locatie met trendy hotspots, authentieke plekken en historische gebouwen. De contouren zijn al zichtbaar. Een echte Amsterdamse wijk in ontwikkeling. Waar kinderen heerlijk spelen en sportievelingen hardlopen in het nieuwe stadsparkje langs de Amstel. Waar anderen weer neerstrijken op de autovrije parkoevers om te turen over het water of te kijken naar de roeiers. Ontdek biercafé Hesp, natuur- en recreatiegebied Amstelscheg en café-restaurants Dauphine en de IJsbreker; er valt van alles te beleven.

OVERAL DICHTBIJ
Door de centrale ligging bent u snel op weg richting het centrum (15 min.), de snelweg A10 (5 min.), Schiphol (15 min.) en de weilanden van het Groene Hart (30 min.). Met de fiets staat u zo in het Museum­kwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in de Pijp. Het Amstelstation ligt op loopafstand. Kortom: een unieke woonomgeving voor moderne wereldburgers met een actief leven, die ook volop willen genieten van rust en ruimte.

DUURZAAMHEID STAAT VOOROP
Project STATE is uiterst duurzaam en energiezuinig. Zo komt de EPC norm van slechts 0,15 maar zelden voor. STATE wordt 100% kilmaatneutraal.

Naast het voordeel van lagere energiekosten, zorgt een energiezuinig appartement ook voor een hogere leencapaciteit en een lagere rente.

Laat u goed informeren over de kortingen, vormen hypotheek en andere financiële oplossingen. Daar valt zeker winst voor u te behalen. Wij informeren u hier graag over.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact op met de makelaars voor meer informatie over project STATE!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van de dit moment bekend zijnde gegevens. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
21-7-2017
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
New development
Year of construction
2019

Surfaces and content

Floor space
64 m²

Layout

Total number of rooms
2

Energy

View all features

More information

  • Send to a friend
  • Share this property

Photos

map

Nearby

Share this property