Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

State Amsterdam bouwnummer 263 0 ong 1096AK Amsterdam

Save property

Description

STATE AMSTERDAM

Iconisch. Dat is STATE Amsterdam. Een markant gebouw dat verrijst in het Amstelkwartier. En dat straks iedereen kent, waar iedereen van weet waar het staat en... over droomt. Geïnspireerd op de architectuur van Flatiron Building in New York City. Een wereldberoemde wolkenkrabber, door zijn scherpe driehoekige vorm met decoratieve gevel in neo-renaissancestijl.

SEMI-PENTHOUSE ‘THE IRON SUITE’
BIJ het SEMI-PENTHOUSE ‘THE IRON SUITE” heeft u letterlijk de STAD en de AMSTEL aan uw voeten. Vanuit de living kijkt u door de grote glaspartijen over het adembenemende, bijna panoramische uitzicht (van zuid, west tot oost). Deze transparantie is kenmerkend voor heel het appartement. Het appartement beschikt over een leefruimte van 190 m2.
Via de ruime hal kunt u direct naar het woongedeelte waar u bij binnenkomst veel licht en ruimte ervaart. De keuken (28 m²) biedt ruimte voor zowel een riante keukenopstelling als een gezellige eettafel met eveneens uitzicht op de Amstel. Het terras van maar liefst 20m², gelegen op het westen, is direct vanuit de woonkamer toegankelijk en biedt een fraai uitzicht over diezelfde Amstel. Optioneel is het ook mogelijk om vanuit de keuken direct het terras op te gaan. Het eerste woonkamergedeelte van 45m² groot vormt het hart van de woonvleugel die toegang verleent tot zowel de keuken, de “neus” als het terras. In de “neus” van het appartement, waar je nog eens 27 m² aan extra woonruimte hebt met grote verdiepingshoge raampartijen, zit je eerste rangs met uitzicht over Amsterdam met een steeds veranderende skyline.
De vleugel waar de slaapkamers zijn gepositioneerd zijn eveneens via de hal bereikbaar. De masterbedroom heeft de beschikking over een eigen badkamer met ruimte voor een douche, bad, toilet en dubbele wastafel. In de hal die de twee overige slaapkamers ontsluit bevindt zich een derde separaat toilet en de toegang tot het kleine terras. Dit terras heeft de ochtendzon en biedt uitzicht over de Watergraafsmeer en in de verte zelfs het Markermeer. De twee slaapkamers van respectievelijk 14m² en 11 m² maken beide gebruik van de tweede badkamer met hier een opstelling voor een douche of bad en ruimte voor een dubbele wastafel.
Naast uw inpandige berging is er in het souterrain ook nog een berging van circa 5 m² beschikbaar. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenstalling waarin voor u 5 eigen plekken beschikbaar zijn.
In de stallingsgarage is er 1 parkeerplaats voor u gereserveerd welke u bij het appartement kunt kopen.

NEW YORK MEETS AMSTERDAM
De woontoren STATE is met haar hoogte van maar liefst 70 meter Amsterdams nieuwste landmark. Een statement van 22 verdiepingen waar echt niemand omheen kan. Met de koopappartementen vanaf de tiende verdieping en een adembenemend uitzicht over Amsterdam en de Amstel.

AMSTELKWARTIER
State schittert straks in het Amstelkwartier. Een nieuw stukje Amsterdam – tussen Zuid en Watergraafsmeer – direct aan de Amstel. Vlak bij het centrum, omgeven door groen en water. Een weergaloze locatie met trendy hotspots, authentieke plekken en historische gebouwen. De contouren zijn al zichtbaar. Een echte Amsterdamse wijk in ontwikkeling. Waar kinderen heerlijk spelen en sportievelingen hardlopen in het nieuwe stadsparkje langs de Amstel. Waar anderen weer neerstrijken op de autovrije parkoevers om te turen over het water of te kijken naar de roeiers. Ontdek biercafé Hesp, natuur- en recreatiegebied Amstelscheg en café-restaurants Dauphine en de IJsbreker; er valt van alles te beleven.

OVERAL DICHTBIJ
Door de centrale ligging bent u snel op weg richting het centrum (15 min.), de snelweg A10 (5 min.), Schiphol (15 min.) en de weilanden van het Groene Hart (30 min.). Met de fiets staat u zo in het Museum­kwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in de Pijp. Het Amstelstation ligt op loopafstand. Kortom: een unieke woonomgeving voor moderne wereldburgers met een actief leven, die ook volop willen genieten van rust en ruimte.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID STAAN VOOROP
Project STATE is uiterst duurzaam en energiezuinig. Met een EPC van 0,15 is STATE 100% klimaatneutraal.

Naast het voordeel van lagere energiekosten, zorgt een energiezuinig appartement ook voor een hogere leencapaciteit en een lagere rente.
Laat u goed informeren over de kortingen, vormen hypotheek en andere financiële oplossingen. Daar valt zeker winst voor u te behalen. Wij informeren u hier graag verder over.

PARKEERPLAATS AUTO
Parkeerplaats in stallingsgarage toegankelijk door middel van speedgate. Een fraai uitziende corridor begeleidt u naar de entreehal van STATE.

Optioneel kunnen de parkeerplaatsen worden uitgerust met een elektrisch oplaadpunt.

PARKEERPLAATS MOTOR
Motorparkeerplaats in stallingsgarage afmetingen 1,5 x 2,5. Alleen voor bewoners woonachtig in STATE.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van de dit moment bekend zijnde gegevens. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
21-7-2017
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
New development
Year of construction
2019

Surface Area and Volume

Usage area Living
190 m²

Layout

Total number of rooms
4

Energy

View all features

More information

Photos

map State Amsterdam bouwnummer 263 0 ong 1096AK Amsterdam

to State Amsterdam bouwnummer 263 0 ong 1096AK Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property