Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Solitudolaan 188 1096DS Amsterdam

Save property

Description

STATE AMSTERDAM

Iconisch. Dat is STATE Amsterdam. Een markant gebouw dat verrijst in het Amstelkwartier. Dat straks iedereen kent, waar iedereen van weet waar het staat en... over droomt. Geďnspireerd op de architectuur van Flatiron Building in New York City. Een wereldberoemde wolkenkrabber, door zijn scherpe driehoekige vorm met decoratieve gevel in neorenaissancestijl. New York meets Amsterdam.
De woontoren STATE is met zeventig meter Amsterdams nieuwste landmark. Een statement van 22 verdiepingen waar echt niemand omheen kan. Opgetrokken in bijzonder baksteenverband met rijk metselwerk en voorzien van riante buitenruimten en schitterende erkers. Met hoogwaardige en chique koopappartementen vol luxe en comfort. En dat alles vanaf de tiende verdieping, dus met een adembenemend uitzicht over Amsterdam en de Amstel.

STATE schittert straks in het Amstelkwartier. Een nieuw stukje Amsterdam – tussen Zuid en Watergraafsmeer – direct aan de Amstel. Vlak bij het centrum, omgeven door groen en water. Een weergaloze locatie met zo’n vierduizend woningen, hippe bars, fijne winkels, goede scholen, volop (water)sportvoorzieningen, fraaie parken en een drijvend zwembad. Heeft u een eigen sloep? Dan stalt u die heel eenvoudig – na een tochtje over de Amsterdamse grachten – in een van de twee eigentijdse jachthavens.

In het SEMI-PENTHOUSE ‘THE IRON SUITE” heeft u letterlijk de STAD en de AMSTEL aan uw voeten. De grote glaspartijen met het adembenemende, panoramische uitzicht zijn kenmerkend voor dit appartement, met een leefruimte van maar liefst 190 m˛.
Het eerste woonkamergedeelte, vormt het hart van de woonvleugel, daarachter ligt de “neus” van het appartement met grote verdiepingshoge raampartijen. Hier zit u eerste rang, met uitzicht over Amsterdam en haar steeds veranderende skyline. Het terras van maar liefst 20m˛, is gelegen op het westen. Daarnaast ligt de keuken met ruimte voor zowel een riante keukenopstelling als een gezellige eettafel. Allemaal met uitzicht over diezelfde Amstel. Een tweede terras heeft de ochtendzon en biedt uitzicht over de Watergraafsmeer en zelfs het Markermeer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer. De overige twee slaapkamers maken beiden gebruik van de tweede badkamer.

In de stallingsgarage is een parkeerplaats te koop. Optioneel kunnen de parkeerplaatsen worden uitgerust met een elektrisch oplaadpunt.


De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van de dit moment bekend zijnde gegevens. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
20-3-2018
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
2019

Surface Area and Volume

Usage area Living
190 m²

Layout

Total number of rooms
4

Energy

View all features

More information

Photos

map Solitudolaan 188 1096DS Amsterdam

to Solitudolaan 188 1096DS Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property