Slingerbeekstraat 15 - 2 1078BH Amsterdam

Save property

Description

Per direct beschikbaar!

Licht en ruim 3-kamer appartement op de tweede etage van een verzorgd appartementencomplex gelegen in het begin van de Rivierenbuurt. De Slingerbeekstraat is een rustige zijstraat tussen de Amstelkade en de Churchill-laan en is gelegen aan de rand van de Pijp.

Middels een verzorgd trappenhuis toegang tot het appartement op de tweede etage. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime lichte doorzon-woonkamer waardoor er ochtend en middagzon de woonkamer in schijnt. De moderne keuken in wandopstelling is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Middels de keuken openslaande deuren naar het ruime balkon. Middels de hal toegang tot beide slaapkamers en badkamer.
Kleinere slaapkamer gelegen aan de voorzijde met eigen wastafel en een tweede ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde met 2 sets openslaande deuren naar het achtergelegen balkon. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer. Geheel voorzien van dubbel glas.

Het appartement is gelegen in het begin van de Rivierenbuurt op de rand van de Pijp. De Scheldestraat, Maasstraat en de Ferdinand Bolstraat zijn allen in de directe omgeving gelegen. Door de centrale ligging zijn er verschillende openbaar vervoersmogelijkheden richting het centrum maar ook richting het treinstation Amsterdam Amstel, of RAI ook op loopafstand.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
12-7-2017
Status
let conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1945-1959

Surfaces and content

Floor space
62 m²

Layout

Total number of rooms
3

Energy

View all features

More information

  • Send to a friend
  • Share this property

Photos

map

Nearby

neighborhood information

The Scheldebuurt is a neighbourhood within the Rieverenbuurt. The neighbourhood lies between the offices from the Zuidas and the shores of the Amstel. The neighbourhood is attractive because of its quiet and the pleasant public spaces. A famous complex within this neighbourhood is the Congres Center the Rai, which lies at the edge of this area. The Scheldestraat is the most well known street is this neighbourhood and also the thoroughfare which leads people from the centre to the Europaplaza. Despite the heavy traffic this area is known as a very pleasant neighbourhood. The Amstelkade until the Churchillaan is intended for the smaller middle class while the Europaplein area is more intended as space for more wealthy people.

Share this property