Polanenstraat 50 1 1013VX Amsterdam

Save property

Description

Fantastisch ruim 4-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met mogelijkheid tot het aanleggen van een dakterras! Het appartement is gelegen in de populaire Spaarndammerbuurt om de hoek van de Spaarndammerstraat en het Westerpark.

Deels is het appartement reeds gerenoveerd, zo is deze voorzien van een moderne keuken en de geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, deels dient de koper nog zelf de handen uit de mouwen te steken.

Een grote pré is de ligging op eigen grond.

Het appartement is gelegen midden in de bruisende Spaarndammerbuurt van stadsdeel West, op een steenworp afstand van het Westerpark, de Haarlemmerdijk en het Amsterdam C.S. Een echte parel in de stad vol hofjes, doorkijkjes en architectonische blikvangers zoals 'Het Schip' van architect Michel de Klerk verderop in de straat. De wijk zal alleen maar mooier worden met alle recente ontwikkelingen in het Houthavengebied. Voor de kinderen is het Woeste Westen dichtbij gelegen, een heerlijke speeltuin waar zij zich kunnen uitleven met vlottenbouwen etc.

De woning is zowel per openbaar vervoer als per auto zeer goed te bereiken, zo rijdt u binnen 10 autominuten de ring A10 op. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

De indeling is als volgt: entree, hal vanwaar toegang tot diverse vertrekken. Ruime woonkamer, moderne keuken gelegen aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot het (nog aan te leggen) dakterras. De keuken bied tevens ruimte voor een eettafel. Werkkamer eveneens gelegen aan de achterzijde. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Tussenhal met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Separaat toilet en douche met wastafel. Derde slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Gemeenschappelijk dakterras op de 4e verdieping.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967
- Woonoppervlakte ca. 95m², inhoud ca. 276m³
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Actieve VvE, beheerd door VvE beheer nl
- Servicekosten bedragen € 67,03,= per maand
- Verwarming middels cv-ketel
Read full description

Features

Transfer

Entry date
14-6-2017
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1967

Surfaces and content

Floor space
95 m²

Layout

Total number of rooms
4

Energy

View all features

More information

  • Send to a friend
  • Share this property

Photos

map

Nearby

neighborhood information

The Spaarndammerbuurt originates from the 19th century and is originally a real Amsterdam neighbourhood. Recently the area underwent a real transformation. A big part of the neighbourhood is renovated and several streets, plaza’s and gardens were re-organized. The North side of this neighbourhood is more residential area and in the future this will expand in the direction of the IJ.

Share this property