Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Nova Zemblastraat 2 - D 1013RK Amsterdam

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Royaal loft-achtig casco begane grond appartement van 147,5m2 met hoge plafonds en een dubbele entree in het STATIGE monumenten PAKHUIS ' LABOEAN' aan de Houtmankade/het Westerkanaal. Het monumentale complex is gelegen in de Zeehelden-/Spaarndammerbuurt op loopafstand van de populaire Houthavens, Haarlemmerdijk en nabij CS. Door de dubbele entree aan de Houtmankade en de Nova Zemblastraat is het appartement ook geschikt voor kantoor aan huis. Deze voormalige bedrijfsruimte is middels vergunning omgezet naar woonruimte.

INDELING
Nog in te delen.
Thans is het idee woonkamer met open keuken aan de voorzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde, badkamer, apart toilet, berging

LIGGING
Leuke ligging in de populaire Zeehelden-/Spaarndammerbuurt in stadsdeel Westerpark, gelegen op een deel van de Westelijke Eilanden in het centrum van Amsterdam, ten westen van het centraal station. De populaire Houthavens zijn op loopafstand, net als de Haarlemmerdijk met vele winkels en horecagelegenheden. Diverse openbaarvervoersmogelijkheden zijn in de directe omgeving zoals tram 3 richting Oud-West, de Pijp en Amsterdam Oost en bus 48, 748 richting Centraal Station of Station Sloterdijk. Door de Spaarndammerdijk is de ringweg A-10 goed te bereiken met de auto.


BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Indeling nog variabel
- Loft-achtig stadsappartement thans in casco staat
- Rijksmonument bouwjaar 1896, complex is in 1986 herontwikkeld/gerenoveerd
- Servicekosten € 227,21 per maand.
- VvE vermogen per 31 december 2016 was € 51.743,-
- VvE Aandeel in de gemeenschap: 153/2517e
- Volgens ingewonnen informatie op de website van de gemeente Amsterdam is er voor vergunning gebied westerpark 2.1 op dit moment geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
21-1-2018
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
-1906

Surface Area and Volume

Usage area Living
150 m²

Layout

Total number of rooms
3

Energy

View all features

More information

Photos

MVA neighbourhood information: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

The Spaarndammerbuurt originates from the 19th century and is originally a real Amsterdam neighbourhood. Recently the area underwent a real transformation. A big part of the neighbourhood is renovated and several streets, plaza’s and gardens were re-organized. The North side of this neighbourhood is more residential area and in the future this will expand in the direction of the IJ.

map Nova Zemblastraat 2 - D 1013RK Amsterdam

to Nova Zemblastraat 2 - D 1013RK Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property