Laan van Vlaanderen 170 1066MR Amsterdam

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Zeer licht en ruim opgezet 3-kamer appartement van ca. 81 m2 met een zonnig balkon (ca 5m2) op het westen. Doordat het appartement gelegen is op de vijfde verdieping van het complex heeft het appartement een wijds uitzicht over Nieuw Sloten. Tevens is het verzorgde complex voorzien van een lift, een separate berging op de begane grond en een verzorgde binnentuin. Het appartement is gelegen in de wijk Nieuw Sloten op loopafstand van het Belgiëplein, waar veel winkels en supermarkten zijn te vinden.


INDELING
Middels verzorgde gezamenlijke entree op de begane grond, lift naar de vijfde verdieping. Overdekte loggia biedt toegang tot het appartement. Hal biedt toegang tot alle ruimtes van het appartement. Ruime keuken in hoekopstelling aan de voorzijde. Ruime lichte woonkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement met schuifpui naar het zonnige balkon. Het balkon is gelegen op het westen dus hier kunt u heerlijk genieten van de zon. Het balkon heeft een mooi uitzicht over de verzorgde groene binnentuin en Nieuw Sloten. Ruime slaapkamer aan de achterzijde welke te bereiken is vanuit de woonkamer en de hal. De tweede ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement, doordat er nog maar 1 ander appartement gebruikt maakt van deze galerij heeft deze kamer ook veel rust en privacy. Badkamer voorzien van ligbad/douche combinatie, wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet. Berging in het appartement. Separate ruimte voor CV-installatie. Meterkast is gelegen in het trappenhuis. Op de begane grond van het complex is een separate berging gelegen van ca. 3 m2. Via de bergingen is ook de gemeenschappelijke groene binnentuin te bereiken.


LIGGING
Het verzorgde appartementencomplex 'Couba' is gelegen in Nieuw Sloten op loopafstand van het Belgiëplein waar vele winkels, supermarkten en horecagelegenheden zijn te vinden. Voor de deur stopt tram 2 richting het Centraal Station. Deze werd door National Geographic uitgeroepen tot een van de beste tramritten ter wereld, door de vele attracties die zich langs de route aandienen. Ook bus 69 stopt voor de deur en die brengt u in een kwartier naar Schiphol of Station Sloterdijk. Gratis parkeren op de openbare weg.


BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op de vijfde etage met wijds uitzicht;
- Zonnig balkon op het westen;
- Energielabel B;
- VvE wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Eigen Haard;
- Servicekosten € 120,22 per maand;
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 31-05-2042 (AB 1966);
- Bouwjaar 1993;
- Oplevering kan spoedig;
Read full description

Features

Transfer

Entry date
17-4-2017
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1993

Surfaces and content

Floor space
81 m²

Layout

Total number of rooms
3

Energy

View all features

More information

  • Send to a friend
  • Share this property

Photos

map

Nearby

neighborhood information

The Aker, Sloten and New Sloten are combined together called ‘’Sloten’’. Within this area can be found several modern residential areas with single family homes. Two shopping centers are available and on the south side of the neighbourhood lies the sport park Sloten. Finally several industrial area are located in this neighbourhood: Rieker business park, IBM-territory and the RID-area.

Share this property