Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Hudsonstraat 85 - 2 1057SB Amsterdam

Asking price € 275.000 

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Zeer goed onderhouden, gerenoveerd 3-kamer appartement, dat door het vrije uitzicht over de Magalhaensstraat, gelegen is aan het mooiste stukje van de Hudsonstraat in de populaire buurt ‘de Baarsjes’. Het appartement is direct te betrekken doordat het hoogwaardig en modern is afgewerkt met o.a. een mooie lamelparketvloer, strak stucwerk en een nette keuken en badkamer voorzien van moderne apparatuur. Gelegen tussen de Jan Evertsenstraat en de Postjesweg zijn diverse winkels, leuke horeca en vele openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand te bereiken. De woning ligt tussen het Rembrandtpark en Erasmuspark in en is vanaf de A10 tevens goed bereikbaar met de auto. Met zowel de fiets als met het openbaar vervoer, ben je in 10 minuten in het centrum.


INDELING
Middels verzorgd en recent gerenoveerd trappenhuis toegang tot het appartement op de tweede etage. Hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen. Door het mooie en vrije uitzicht over de Maghalhaensstraat zijn er geen directe overburen. Van de zijkamer is eventueel een tweede slaapkamer te maken. De moderne en volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel, dubbele spiegelkast, toilet en wasmachine aansluiting. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een ruime, nette eetkeuken met toegang tot een zonnig balkon, voorzien van balkonkasten en gelegen op het Zuidwesten. Ook de aan de achterzijde gelegen slaapkamer biedt toegang tot het balkon en is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand voor optimale bergruimte. Het gehele appartement is voorzien van een mooie lamelparketvloer en strak stucwerk.


LIGGING
De populaire Baarsjes is gelegen in Amsterdam-West en heeft de laatste jaren vele ontwikkelingen doorgemaakt. Zo kent de wijk inmiddels veel leuke winkels, expositieruimten, speciaalzaken en horecagelegenheden. In de Baarsjes vind je eetcafés als Bar Baarsch, Zurich, Edel en Café Cook en populaire restaurants als Maz Mez, Bartack en Pera. Op sportief gebied herbergt de wijk diverse sportcentra waaronder (buiten)zwembaden in het Rembrandtpark. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan Evertsenstraat, Postjesweg en de nabijgelegen Kinkerstraat. Deze winkelstraten worden gekenmerkt door een mix van authentieke speciaalzaakjes en bekende ketens. De wijk ligt tussen het Rembrandtpark en Erasmuspark in en is vanaf de A10 tevens goed bereikbaar met de auto. Met zowel de fiets als met het openbaar vervoer, ben je in 10 minuten in het centrum. Tram 13 en Bus 18 (Centraal Station), Tram 7 (Leidseplein) en Bus 15 (Sloterdijk en Station Zuid) liggen allen op loopafstand van het appartement.


BIJZONDERHEDEN
- Trappenhuis gerenoveerd en geschilderd in 2016/2017
- Appartement gerenoveerd in 2016 en geheel instapklaar
- Voorgevel en kozijnen gerenoveerd en geschilderd in 2015
- Achtergevel en balkon gerenoveerd en geschilderd in 2015
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 16/09/2058
- Actieve VvE, professioneel beheerd door Pro VVE Beheer, bestaande uit 24 leden (nr. 77 t/m 87) er is een MJOP aanwezig
- Servicekosten € 84,20 per maand
- Volgens ingewonnen informatie op www.amsterdam.nl/parkeren is het appartement gelegen in parkeergebied Baarsjes 1.1 en is er geen wachttijd tot het verkrijgen van een parkeervergunning (d.d. 03/04/2018)
- Oplevering in overleg
Read full description

Features

Transfer

Entry date
4-4-2018
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1906-1930

Surface Area and Volume

Usage area Living
49 m²

Layout

Total number of rooms
3

Energy

View all features

More information

Photos

map Hudsonstraat 85 - 2 1057SB Amsterdam

to Hudsonstraat 85 - 2 1057SB Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property