Gloriantstraat 9 I 1055CT Amsterdam

Save property

Description

Licht driekamerappartement van 49 m2 (NEN2580) met 2 balkons in een rustige straat in de wijk Bos en Lommer, op de rand van de Baarsjes en praktisch aan het Erasmuspark. De woning is nog volledig naar eigen smaak te renoveren!

DE LOCATIE
Het appartement is gelegen in het stadsdeel Bos en Lommer, nabij het Erasmuspark. Om de hoek staat het Podium Mozaïek (voormalige kerk) waar u terecht kunt voor internationale culturele optredens, maar ook voor een diner of borrel. Aan de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein vindt u uitgebreide winkelvoorzieningen en leuke restaurants. Het appartement bevindt zich in de buurt van de Jordaan, het Westerpark en ligt op ca. 10 minuten van het NS station Sloterdijk. Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de ring A10 en is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Binnen 25 minuten bent u met het tram of bus in het centrum van Amsterdam.
INDELING
Via de entree op de 1e verdieping betreedt u de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, badkamer met toilet, 1 van de slaapkamers en de keuken. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde met toegang tot een balkon op het Westen (3,4 m²). Aan de woonkamer grenst de kleinere slaapkamer, welke tevens toegang heeft tot het balkon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. De keuken en ruime slaapkamer aan de achterzijde genieten beide toegang tot het balkon op het Oosten (5 m²).

BIJZONDERHEDEN
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-11-2064
- Actieve VvE
- Gelegen in het gezellige Bos en Lommer
Read full description

Features

Transfer

Entry date
4-4-2017
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1940

Surfaces and content

Floor space
49 m²

Layout

Total number of rooms
3

Energy

View all features

More information

  • Send to a friend
  • Share this property

Photos

map

Nearby

neighborhood information

The Erasmusprukbuurt lies between the Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg and Bos & Lommerweg. It owes its name to the Erasmuspark, which is located at the center of the neighbourhood. The neighbourhood is described as the ‘best’ neighbourhood of Bos & Lommer. Everything the inhabitants need is extant: Culture, hospitality, playgrounds, education, social and sport facilities are all available.

Share this property