Dorpsstraat 6 1452PD Ilpendam

Asking price € 489.000 

Save property

Description

Eindeloos veel mogelijkheden!
Dat zagen we meteen toen we Dorpsstraat 6 in Ilpendam voor de eerste keer binnenliepen. Dit mooie pand zit vol verrassingen en dat zie je misschien niet meteen aan de buitenkant.

De eerste verrassing is de dubbele bestemming van dit huis. Zo heeft het zowel een werk- als woonbestemming en dat biedt je tal van kansen. Zo zou je hier prima een bed and breakfast kunnen beginnen, is het geschikt voor mensen die zoeken naar een mogelijkheid om wonen en werken te combineren of heb je hier de kans op een heerlijk groot woonhuis met lekker ruime tuin.
Verrassing twee is de leuke locatie. Ilpendam is een super gezellig dorp met tal van verenigingen, maar liefst twee basisscholen in een prachtig nieuw gebouw en is lekker centraal gelegen tussen Purmerend en Amsterdam.

Verrassing 3 is de ruimte die je hier binnen en buiten hebt. De afgelopen jaren is het pand gebruikt als beleggingsobject waarbij verschillende kamers verhuurd werden. De begane grond is op dit moment ingedeeld in een woongedeelte en twee studio’s. Het totale woonoppervlak is dan ook behoorlijk.
De achtertuin is heerlijk groot en ook de voortuin is groot genoeg om de auto naast het huis op eigen erf te kunnen parkeren. Zet je de auto liever binnen? Dan parkeer je hem gewoon in de garage die je naast de woning vindt.

Kijk je met ons mee en droom je even samen met ons van alles wat hier mogelijk is?
We gaan het huis binnen via de zij-ingang.
De hal biedt toegang tot de bijkeuken met wasmachine aansluiting en de keuken vanwaar je door kunt lopen naar de woonkamer met deur naar de achtertuin op het zuiden.
Aan de voorzijde vind je twee studio’s. Beide studio’s hebben een eigen kook- en douchegelegenheid. Op de vloer ligt licht laminaat.
Natuurlijk kun je ervoor kiezen de huidige indeling te behouden maar met een klein beetje fantasie kun je je misschien indenken dat je hier ook een heerlijk grote woonkamer kunt realiseren, kunt kiezen voor een woonkamer en aansluitend een werkruimte of twee woongedeelten kunt creëren. Zo is bijvoorbeeld een kangeroewoning binnen handbereik.

Kijk je nog even met ons in de zonnige achtertuin? Deze is gelegen op het zuiden en is lekker ruim. Wordt het je te warm/ Dan zoek je de schaduw even op onder de gezellige overkapping.

De eerste verdieping biedt je 3 slaapkamers en een badkamer. In de badkamer zijn een douche, bad, toilet en een wastafel te vinden.
Een vierde slaapkamer vind je op de zolderverdieping.
Zo heb je meer dan genoeg slaapplekken in een huis met meer dan genoeg ruimte. Als je hier ook nog de heerlijk grote tuin bij optelt, is dit toch wel een huis met volop mogelijkheden. Kom je het een keer live met ons bekijken?
Read full description

Features

Transfer

Entry date
24-3-2017
Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1966

Surfaces and content

Floor space
162 m²
Lot size
376 m²

Layout

Total number of rooms
6

Energy

View all features

More information

  • Brochure
  • Send to a friend
  • Share this property

Photos

map

Nearby

Share this property