Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Da Costastraat 92 huis 1053ZS Amsterdam

Save property

Description

Ligging:
De woning ligt in een rustige straat met een speeltuintje waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren. Om de hoek op de Kinkerstraat bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en vele gezellige eetgelegenheden. Op 5 minuten lopen zijn de bruisende De Hallen te vinden. Dit is één van de hotspots van Amsterdam met een bioscoop, de Foodhallen en diverse restaurants.
En vergeet ook de typisch Amsterdamse Ten Katemarkt niet. Hier vind je bijna dagelijks een compleet aanbod van verse groente, vlees, vis, noten etc.
Er is een goede ontsluiting naar de Ring A 10 en de A2. Ook de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend; er rijden diverse bussen en trams vanaf de halte busstation Marnixstraat, Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat.

Indeling:
Beletage: Eigen entree met toegang woon-/zitgedeelte met een plafondhoogte van 3,80 meter (tochtportaal wordt nog geplaatst), via trap naar entresol met toilet en een riante woonkeuken met luxe Bulthaup kookeiland voorzien van alle inbouwapparatuur en toegang tot terras van 2,5mx5m op het zuidwesten. (trap naar tuin zal nog worden geplaatst)
Onder verdieping: ouderslaapkamer aan de voorzijde met koekoek voor daglichttoetreding, badkamer met douche, tweede badkamer met ligbad en inloopdouche, apart tweede toilet, berg/-wasruimte, twee slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot de tuin van 7,50x5,70. In deze achtertuin bevindt zich een geheel geïsoleerde en van verwarming voorziene atelier-/werk/logeerkamer.

Bijzonderheden:
- In 2016/2017 geheel gerenoveerd incl. nieuwe fundering.
- Gelegen op eigen grond;
- Voorzien van 3 volwaardige slaapkamers.
- parkeervergunning gebied west 1.1., volgens ingewonnen informatie op de website van de gemeente amsterdam bedraagt de wachttijd thans 11 maanden en is een overloopvergunning mogelijk.
- Patiotuin van 20m2 en terras van 12m2, beiden gelegen op het zuidwesten.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en vloerverwarming.
- C.V. combiketel uit 2017
- De VVE dient nog te worden opgestart, indicatie servicekosten € 160,- per maand.
- Oplevering in overleg.
- Projectnotaris ivm voorgenomen splitsing Mr. B. Buma van Buma Algra Notariaat.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
5-11-2017
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1883

Surface Area and Volume

Usage area Living
160 m²

Layout

Total number of rooms
5

Energy

View all features

Photos

MVA neighbourhood information: Van Lennepbuurt

The van Lennepbuurt is a neighbourhood in Amsterdam-West. The area is named after Jacob van Lennep, a Dutch writer, language professional and politician. The neighbourhood has many old canal houses and houseboats. The van Lennepbuurt is bordered by the Kinkerstraat, Singelgracht, Jacob van Lennepkanaal and the Kostverlorenvaart. Within 10 minutes range of Amsterdam centre and just outside the busy parts of Amsterdam, ideal location for peaceful and quiet living.

map Da Costastraat 92 huis 1053ZS Amsterdam

to Da Costastraat 92 huis 1053ZS Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property