Bloys van Treslongstraat 40 - 2 1056XC Amsterdam

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Zonnig 3-kamer appartement van ca. 59 m2 gelegen op een leuke locatie in Amsterdam, om de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de gezellige Jan van Galenstraat voorzien van vele winkels. Het appartement heeft een grote berging en gezamenlijk dakterras (ca. 24 m2) op de bovenste etage. De Bloys van Treslongstraat is een rustige brede straat met groenvoorzieningen gelegen in de hippe Bos en Lommerbuurt.


INDELING
Gemeenschappelijk trappenhuis. Toegang tot het appartement gelegen op de 2e etage. Ruime hal die toegang biedt aan alle vertrekken van het appartement. Ruime lichte woonkamer met gezellige erker aan de voorzijde. De woonkamer is gelegen op het zuiden wat voor veel zonlicht zorgt aan de voorzijde. Mooie originele glas-in-lood deuren die toegang bieden tot een verlengde van de woonkamer (thans in gebruik als slaapkamer). Oude en-suite waar op dit moment veel kastruimte/opbergruimte is gecreëerd. Ruime kamer aan de achterzijde (thans in gebruik als eetkamer) met openslaande deuren naar het balkon. Separate keuken in wandopstelling waar ook de wasmachineaansluiting is gelegen en wederom toegang is tot het balkon. 2e slaapkamer aan de achterzijde ook met openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is gelegen over de gehele breedte van het appartement en is gelegen op het noorden. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Middels gezamenlijk trappenhuis toegang tot de ruime zolderkamer (9m2) op de bovenste etage en toegang tot een groot gezamenlijk dakterras van ca. 24 m2. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.


LIGGING
Het appartement is gelegen in het levendige Bos en Lommer, achter de Jan van Galenstraat waar vele voorzieningen gelegen zijn, zoals de Albert Heijn en vele speciaalzaken. Ook het gezellige Hugo de Grootplein met vele horecagelegenheden en het Erasmuspark zijn nabij gelegen. Op enkele minuten loopafstand zijn verschillende openbaarvervoersmogelijkheden te bereiken zoals tram 12 en 14 richting Station Sloterdijk, Station Amsterdam Amstel en de Dam en Rembrandtplein. Volgens ingewonnen informatie op www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeervergunning/ is er geen wachttijd voor een parkeervergunning (d.d. 18 juli 2017).


BIJZONDERHEDEN
- Gezamenlijk ruim dakterras van ca. 24 m2;
- Aparte berging op zolder van ca. 9 m2;
- Zeer zonnig en licht appartement;
- Professionele VvE beheerd door Hoen Vastgoedbeheer;
- Servicekosten € 70,- ;
- Aandeel in de VvE is 1/4;
- Bouwjaar CV ketel 2010, eigendomssituatie: huur
- Trappenhuis zal op korte termijn worden opgeknapt, deze kosten zullen voor de verkoper zijn;
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 30 april 2058 (AB 1994);
- Oplevering in overleg.
Read full description

Features

Transfer

Entry date
20-7-2017
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1931-1944

Surfaces and content

Floor space
59 m²

Layout

Total number of rooms
3

Energy

View all features

More information

  • Brochure
  • Send to a friend
  • Share this property

Photos

map

Nearby

neighborhood information

The Krommert lies within the Baarsjes. This neighbourhood is located just outside Amsterdam Centrum. Within Baarsjes are several trendy café’s, restaurants and coffee spots which mostly can be found alongside the Jan Eversestraat and the Mercatorplein. The last mentioned plaza is a popular place among hipsters, who like to spend their summer evenings around the plaza. Popular spots in the Baarsjes are: Bar Baarsch, bar Spek, café Cook and Club 8.

Share this property