Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Anjeliersstraat 16 - B 1015NH Amsterdam

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Zeer ruim en keurig onderhouden 3-kamer appartement in het hart van de Jordaan gelegen in een modern appartementen complex uit 1994, gelegen aan het begin van de Anjeliersstraat op de hoek bij de Prinsengracht. Tevens heeft het appartement een separate (fietsen)berging op de begane grond. Alle faciliteiten die de Jordaan te bieden heeft zijn op loopafstand te bereiken zoals; de gezellige Westerstraat, de Noordermarkt waar vele winkels en horecagelegenheden zijn gelegen.


INDELING
Middels verzorgd trappenhuis toegang tot het appartement op de eerste etage.
Lange hal met toegang tot alle vertrekken van het appartement. Zeer ruime en zonnige woonkamer gelegen aan de voorzijde. Toegang tot de grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Separate keuken aan de achterzijde met tevens toegang tot het balkon. Badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet. Op de begane grond is tevens een berging gelegen van ca. 3 m2, ideaal als fietsenberging.


LIGGING
De Anjeliersstraat is een rustige straat op een toplocatie in de Jordaan. Het appartement is gelegen midden in de Jordaan, nabij de Noordermarkt, de Westerstraat, de Prinsenstraat, de Lindengracht en de Brouwersgracht. Hierdoor zijn alle voorzieningen zoals supermarkten, leuke winkels en gezellige cafés allemaal op loopafstand. Openbaarvervoersmogelijkheden zoals tram 10 zijn in de directe omgeving gelegen aan de Marnixstraat en gaan richting het Leidseplein en het Weesperplein.


BIJZONDERHEDEN
- Gemeentelijke erfpacht, afgekocht tot 01-03-2043
- Modern complex uit 1994
- Servicekosten € 120,95 per maand
- VvE administratie: Newomij VvE Beheer
- VvE reservefonds ca. € 137.500,- (d.d. 31-12-2017)
- Trappenhuis wordt gedeeld met maar een ander appartement
- Oplevering in overleg
Read full description

Features

Transfer

Entry date
5-4-2018
Status
sold conditionally
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1994

Surface Area and Volume

Usage area Living
74 m²

Layout

Total number of rooms
3

Energy

View all features

More information

Photos

MVA neighbourhood information: Jordaan

The Jordaan is one of the most well-known neighbourhoods in Amsterdam. It is an amazing area to live, go out and have some fun. The Jordaan’s best features are created by their history, the residents and its urban character. Within the Jordaan you can find several small streets with beautifully restored buildings, there are plazas and public gardens, but also canals and streets where you can find marketplaces and small shops. These attractive features of the Jordaan can mostly be found on the North side of this neighbourhood, the southern part is in comparison to the North more described as residential area.

map Anjeliersstraat 16 - B 1015NH Amsterdam

to Anjeliersstraat 16 - B 1015NH Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property